ÎNCHIDE
office@madalinamarin.ro

Consultații Online

De multe ori suntem frământați de grijile pe care ni le facem cu privire la afacerile pe care le gestionăm, la relațiile cu cei din jurul nostru, la cele de muncă, la contractele pe care urmează să le încheiem, la familia noastră și bunurile pe care le deținem sau la posibile litigii în care putem fi implicați.

Domeniul dreptului poate fi pentru unii dintre noi, unul tehnic și greu de înțeles, datorită regulilor stricte și principiilor care îl guvernează.

Lipsa înțelegerii normelor juridice, nu trebuie să ne împiedice în găsirea soluțiilor potrivite problemei noastre, care să ne conducă la atingerea obiectivelor pe care le avem, la evitarea și gestionarea unor litigii sau la apărarea drepturilor și intereselor legitime.

Dacă frământările dumneavoastră au la bază o situație juridică, vă invităm să o deslușim împreună, în cadrul unei consultații.

Cum se desfășoară o consultație juridică?

Pentru a economisi timpul petrecut de dumneavoastră în trafic, costurile implicate de deplasarea la Cabinet, pentru a fi accesibili unui număr cât mai mare de clienți care apelează la serviciile noastre, dar și pentru că ne gândim la sănătatea tuturor în condițiile necesității protejării acesteia, vă punem la dispoziție sistemul de consultații juridice online. Consultațiile juridice de la distanță sunt accesibile, comode și rapide.

Acestea se desfășoară pe parcursul unei ore, în care vom dezbate în condiții de confidențialitate, situația juridică concretă cu care vă confruntați.

Vom stabili împreună, funcție de disponibilitatea existentă în program, data și ora la care ne vom putea întâlni pe una dintre platformele online care vă sunt la îndemână, respectiv Zoom, Whats App sau Skype, în sistem video sau audio.

Pentru programări, ne puteți contacta, la adresa de e-mail office@madalinamarin.ro sau la numărul de telefon 0721.239.228, în intervalul 09.00-18.00 de Luni-Vineri.

CONTACT